top of page

Om
Kiropraktorerne Maribo

Klinikken

Kiropraktorerne Maribo er en klinik med rødder tilbage i 1970´erne hvor tidligere ejer etablerede denne. De nuværende klinikejere Ann Hebin Schandorf og Martin Klement overtog klinikken i 2010´erne, og består nu af 4 kiropraktorer, 2 massører og 3 sekretærer. Ud over at være en kiropraktisk klinik er der i huset også en holdsal hvor AOF Lolland afholder yogahold, samt konsulenthuset Lehman partners har lokaler til coaching. På denne måde er der en dynamisk hverdag på klinikken.

Værdier

Hos Kiropraktorerne Maribo lægger vi stor vægt på at tilgodese den enkelte patient. Det er vigtigt for os at patienten føler sig hørt, oplyst, og tryg igennem hele behandlingsforløbet. Vi lægger desuden vægt på et tværfagligt samarbejde med andre sundhedsfaglige grupper, for at finde den bedst mulige behandling til lige netop dine udfordringer.

Ambitioner

Vores veluddannede behandlere tilstræber at tilbyde en professionel tilgang til udredning og behandling af patienten, med målet om øget livskvalitet og sundhed for den enkelte. Vi sørger for at holde os opdateret på nyeste viden inden for bevægeapparatets problematikker, så du kan føle dig tryg i altid at blive behandlet efter gældende kliniske retningslinjer.

Mød teamet

bottom of page